Mauro och Annelie Jimson

...kan man läsa om på aftonbladets hemsida idag. Tydligen hans flickvän som är betydligt yngre än honom. Namnet är påhittat.... nåt han kom på när han på en premiär fick frågan vad hans sällskap hette. Hans nya cd heter Herr Jimsons äventyr. Kanske ett försök till smygreklam, vad vet jag? Hur som helst.. nya låten kall stjärna är skitbra. Verkar helt klart vara köpvärd tycker jag.

Annars i livet...
två norrlänningar på besök
harmoni i förhållandet
glad son
försenat studiemedel
trasig bil
distansplugg

top model och sånt

Har just kommit från föräldramöte på dagis. Jättekul att se video som personalen spelat in på barnen. Sonen är redan världens tjejtjusare. Förresten får jag aldrig mycket sagt på sådana möten. De andra babblar om hus och staket och Ica och allt möjligt. Dessutom har de ständiga synpunkter på hur dagis kan förbättras. Men jag är faktiskt nöjd dom det e. Min son e jättelycklig på sitt dagis och han älskar utemiljön. Och är han glad e jag glad.
Jag har varit i ängelholm på förmiddan. På eftermiddan skrev jag klar mitt arbete om kvinnor i indien. Vilka fruktansvärda saker jag läst om hur människor behandlas under detta arbetes gång. Drar en lättnadens suck att jag inte föddes där.
Om mode fattar jag typ nada. Musik är mer min avdelning. Men en sak begriper jag. Tjejen som bör vinna är... Anna Maria. Otroligt vacker tjej.

Nä.... nu e det dags för insider



T.a.t.u among other things....

Kalle och chokladfabriken... Som jag älskade den sagan när den var på barnprogrammen förr. Ernst-Hugo... verkligen en  enastående berättare. Hoppas verkligen att filmen är bra. Snart ska jag se den.

Ett par andra filmer som fångat mitt intresse är...
Sex. hopp och kärlek. Vem kan motstå Lennart Jähkel?

Det var inte så många år sen som jag satt och kollade pistvaktom och om igen för att se honom som supermachon Sven- E
Tjenare kungen. En svensk film om åttiotalet kan ju inte bli fel.


Läste i senaste se & hör att Regina har börjat leda seanser. Enligt mig är hon den vackraste tjejen  världen. Kolla själv.. 
http://www.reginalund.nu
Tätt följd av Alexandra Dahlström och tjejerna i T.a.t.u.
T.a.t.u förresten ja. De har ju just kommit med en ny singel.
http://www.tatugirls.com/av/ Kolla in den här. Goergous... Jag som trodde att man inte skulle se till dem igen.