Lite skvaller från båstad

Igår kväll åkte jag och sambon ner till båstad för att kolla kändisar. Lyxyachterna trängdes med varann. Överallt grabbar med kotlettfrisyrer och unga snygga tjejer på skyhöga klackar med metallickjolar. Vi gick bakom pepes för att titta på vip-tälten. Champangen flödade och jag tänkte på hur mycket pengar dessa människor måste ha. Och hur ytligt allting är.... men samtidigt hemskt kul att titta på.

Vi sätter oss på ett par stolar framför pepes bodega.  Jag ser Pekka Heino med respektive gå från pepes ner mot båtarna. Pekka är väldigt kort i verkligheten.
Efter nån halvtimme kommer Carolina Gynning gående. Klädd i nån brunaktig dräkt. Hon ser sliten ut. Hon kommer från sand och går bakom pepes upp för trappan till kristallrummet.

Plötsligt säger min sambo
- Titta där kommer en tjej som inte har trosor under klänningen. När jag vänder mig om ser jag att det är Johanna Aybar. Hon och hennes man Uffe Ekberg går mot hamnkrogen. Hon är klädd i en snygg grön men kort klänning. Hon ser faktiskt troslös ut men några bevis har jag så klart inte.

Detta var lite helt värdelöst vetande från hamnen båstad under tennisveckan....